• info@lightmedi.com
  • +359 89 733 2893
touch-illustration
Въпроси и Отговори

Често задавани въпроси

Не. Напълно безплатно е да разгледате документите и да се консултирате с лекари специалисти

Заплащането се осъществява само и единствено по банков път след получаването на оферта (лекарско становище), в която е описано точно и ясно какви точно процедури ще бъдат извършени, престоят и продължителността на лечението.

Офертата включва престоят в болницата, който се определя от лекарската комисия, която е диагностицирала съответния пациент; процедурите, които ще бъдат извършени; пътните разходи, комисионната на Light Medi.

В Турция ще бъдете посрещнати от мениджъра отговарящ за процеса на лечение и настанени в съответното лечебно заведение. Вие никога не сте сами. Light Medi разполага с мениджър на територията на България и мениджър на територията на Турция.

Ние сме помислили и за това. Light Medi разполага с преводачи, които ще бъдат при вас и ще ви придружават от настаняването до отпътуването от Турция.

Да. Ние позволяваме 2 придружители, които се настаняват при вас болницата и сме се погрижили за тяхното удобство (храна и нощувка).

Да. По време на вашият престои имате 3 дневно хранене както вие, така и вашите придружители.

Това е възможно, разбира се. Но ние както и вие ще бъдете информирани за това. Никой няма да извърши допълнителна манипулация без вашето изрично одобрение.

Възможно е да излезе нещо непредвидено от предварително уговореното лечение, но ние ще бъдем информирани за това и без ваше одобрение няма да бъде извършено. Да, всичко което е извън уговорената оферта, се заплаща отделно, но само при положение, че вие желаете това и при невъзможност от наша страна да издействаме това да се случи безплатно.

Да. Light Medi винаги придружава своите пациенти и се грижи за техните нужди. Ние искаме да сме сигурни, че всички нужди на пациентите ни ще бъдат задоволени и те ще се чувстват сигурни и спокойни.