• info@lightmedi.com
  • +359 89 733 2893
img
За нас

Light Medi Health Travel & Consultancy е консултантска фирма в областта на здравния туризъм създадена през октомври 2018, с адрес на управление гр. Варна, Медицински център Младост, която се ангажира да предостави най-високите стандарти на пациентите в областта на медицинското лечение в Турция, като комбинира най-ефективните методи на лечение и най-ниските цени.

Light Medi е професионален и стабилен модел на консултантска компания за здравен туризъм.

Компанията осигурява достъп до специално подбрани болници на територията на цяла Турция.

С оглед изискванията на пациентите, тези вериги от медицински заведения, са внимателно подбрани от фирма Light Medi.

Light Medi, проследявайки целия процес на заболяването, избира лекар и болница, където пациентът може да получи най-точните и най-добри услуги; във връзка с диагностицираното заболяване осъществява предварителна среща с лекаря от името на пациента и гарантира най-ниската цена и най-добрия специалист за съответната операция и лечение в Турция.

Ние сме наясно с трудностите, свързани с получаването на здравни грижи в чужда държава с различна култура. Поради тази причина разполагаме с екип от професионалисти, които придружават пациентите във всеки етап от тяхното лечение, за да се почувстват като "у дома", без наличието на каквито и да е тревоги или чувство на самота.

  • С Light Medi гарантираме безопасно, професионално и безпрепятствено пътуване с медицинска цел.