Компанията се грижи за всички ваши нужди и удобства по време на пътуването, престоя и лечението в Турция.


Light Medi разполага профисионални преводачи на територията на България и Турция, които ще преведат вашите медицински документи (ако има такива) и ще ви придружават по време на престоя в болницата.


Нашият ангажимент към пациентите не приключва с осигуряване на нужното лечение и пациента знае, че има един сигурен и надежден партньор, които ще се погрижи за всички неудобства и въпроси възникнали в процеса на лечението.


Компанията разполага с фирмен хотел за по-голямо удобство на нашите клиенти, ако не се налага приемане в болницата.


Light Medi позволява на всеки пациент по един придружител (настаняване, престой, изхранване), роднина или приятел, в зависимост от вашето желание.


Light Medi разполага с подписан договор с авиокомпания и ползва преференциални условия, отстъпки и екстри които са само за нашите пациенти. Ако пациентите не желаят или не могат да пътуват със самолет (здравословни или лични причини), превозването се осъществява с фирмен автомобил. При спешни случаи и лежащо болни разполагаме с услугата превозване с линейка, самолет, хеликоптер в зависимост от случая и предпочитанията на пациента.


Най-важното което нашите пациенти трябва да знаят е, че консултацията направена с нас не ви обвързва с лечение или заплащане. Основното правило на Light Medi е „За вашето здраве сме тук“ .  Държим на истината и точността и ако не можем да предложим лечение подходящо за вашите нужди вие ще знаете това.